Ava FX grundades 2006 och har idag vuxit till över 100 000 kunder runt om i världen. Just i Sverige är det inte så många som känner till Ava FX men det är något som kommer att bli vanligare framöver. Ava FX sätter nämligen fokus på användarna och lyssnar på vad vi har att säga. Handelsplattformen är utvecklad i samarbete med vanliga användare och lite mer erfarna forex traders. Det är därför som många tycker att just Ava FX har den bästa handelsplattformen för valutahandel.

Varför Ava FX?

Stort utbud – Handla direkt med valutor, guld, olja och aktieindex. Oavsett hur liten volym du börjar med så kan du prova på att det här.

Enkelt – AvaFX handelsplattform heter AvaTrader och är utvecklad med kunden i fokus. Den är väldigt enkel och smidig och det är lätt att orientera sig. Du får tillgång till realtidskurser samt en stor mängd valutapar. AvaFX har ett av de bästa utbuden på valutapar idag.

Tekniska Analyser – Du får professionella diagram med tekniska analyser helt gratis. Dessa analyser kan vara ovärderliga när du ska ta beslut och hitta stöd.

Support – Ava FX har en riktigt trevlig och bra kundtjänst. Du får support 24 timmar om dygnet på svenska så om du får några problem så är det bara att ringa eller e-maila.

Säkerhet – Ava FX stöds av ett stort finansiellt institut som förvaltar över $17 miljarder. Detta gör att man kan känna sig helt säker med att ha sina pengar hos Ava FX.

Valuta – Du kan välja mellan att ha dina kontanta pengar i dollar eller i euro.

Uttag – Du kan ta ut pengar direkt till din bank, Paypal, VISA, Neteller, Moneybooker och många andra alternativ. Det smidigaste är kanske att ansöka om ett Ava Betalkort som du kan ta ut pengar direkt med.

Inga Avgifter – Ava FX tar inga som helst avgifter utan kompenseras genom skillnaden mellan köp- och säljpriset.

Ava FX ser ut att bli framtidens valutamäklare och kommer att följa utvecklingen. Man kan komma igång med så lite som $/€ 100 och lära sig hur det fungerar. När man sen vill öka volymen så kan man enkelt sätta in mer pengar.

Ava FX